onsdag 3 september 2008

Trött efter dag 3 på dagis

Hej på er!
Ja, efter en tids uppehåll på bloggandet, eller i alla fall väldigt knapphändigt bloggande så tänkte jag att det var dags att skriva några rader igen.
Ja - nu är vi alltså inne i "dagisinskolning". Känns lite märkligt att det är dags nu... Har legat så långt fram i tiden, sommar först och framförallt semester... Men det är förbi och nu är det då tid.
Oscar kommer att gå på ett dagis i närheten av det området som vi bor i. Det var stört omöjligt att få plats i det området vi bor... Ja, ja...
I Oscars grupp är det 18 (!) ungar mellan 1-3 år. 10 av dessa är nyinskolade ( u get the picture?) och det är 3 tappra förskolelärare till det :) . Vi har mest gästspelat ännu känns det som- fast idag så gick jag i från i 1 h. När jag kom tillbaka sov Oscar i famnen på Agge (Oscars kontaktfröken). Han hade varit helt slut efter 1 h och blivit så där trött och högljudd, så det var bara att lyfta ur honom ur gruppen. Så somnade han sött.
Nu på eftermiddagen har vi varit ute och gått och Oscar knoppade in och har sovit i 2 h (!). Det kostar att ligga på topp :)
I morgon ska Oscar käka lunch där, så då får jag hämta först vid 11.30. 2 ½ timme själv? Vad märkligt!
Ha så gott!
Anna-Karin


1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, nu är oskis stora grabben som börjat livets skola utanför hemmets trygga famn. Det verkar ju som det går bra.
Lycka till önskar Faffar o Famo.