torsdag 22 november 2007

Glad på bilverkstaden! Vi får se om jag är lika glad efteråt?

Ja, att döma på glädjen hos Oscar över att kliva in i däckverkstaden så kanske fordonstekniska är drömutbildningen som faster Linda kommenterade...
Lägesrapport nr 1 gällande däcken;är följande: De har gjort så gott de kan med de taskiga fälgarna... Rengjort, putsat ned de värsta ojämnheterna med stålborste och tvättat och fejat med aceton. Bytt venilknoppar(?) ... Ja, där står man och försöker se ut som att man fattar och tar in liksom... Jaha... Om detta inte hjälper får vi återkomma (Oscar lär väl inte sörja förstås...)
Lägesrapport nr: 2 Oscar... Ja förutom strålande humör på däckverkstaden har han hunnit med en tupplur i vagnen när killarna fixade med däcken, hunnit med 3 fontäner (no comments) och sanering därefter... Så förhoppningsvis så har han bästa förutsättningar för kvällen... :) Det kommer att gå bra tror jag! Har faster några special requests- såsom Madonna och de andra stjärnorna brukar ha; ex; favoritgodis? Fika? Nej men allvarligt så säg till om det är något du är sugen på så kan jag fixa det i dag!
I eftermiddag ska vi på föräldragruppen och snacka om sömn och mat.. Hmmm.... alltid ständigt återkommande teman i bebisars liv...
Kram
Anna-Karin


6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk att det kunde vara så himla kul att handla däck!!!

Fordonstekniska programet nästa!

Kram, Faster

PS Sov ordentligt idag oscar, så att du är pigg och glad tills ikväll när faster ska passa dig!

Anonym sa...

Ja,det ser verkligen toppenkul ut.Farfar brukar inte se lika glad ut när han behöver besöka den inrättningen. Bytte själv däcken i söndags o de verkar hålla tätt.Hoppas ni håller luften o humöret på topp.Det gick ju bra i gårkväll.Hur gick det för faster?
Hälsn. Faffar.

Anonym sa...

Åhh! Vilken förfrågan om special requests!!! Nä, det är väl bara det vanliga, några hummrar och välkylda skumpa flaskor... Nä men allvarligt talat så nöjer jag mig nog med en kopp kaffe och kanske en av dina smarriga kanelbullar.

Kram!!!

Patrik Ekström sa...

ja.. vissa "stjärnor" blir som sagt specialbehandlade..
själv har man ju sällan fått någon sådan förfrågan!

Annars kan jag bara hålla med "farfar" - jag gillar inte heller att besöka den typen av inrättningar, man blir bara lurad. Men lösningen är helt klart att skicka dit AK! Hon fixade det där galant, och gratis dessutom! Man kan nog lugnt säga att man blir lite bättre behandlad på verkstäder som tjej...
(ja du faster, vad säger vi om dom känsstrukturerna i vårt samhälle?)

Anonym sa...

Hej han för söt jag längtar så efter Oscar.Har just pratat med faster då var läget under kontrol.Hoppas ni kan njuta av konsert,ha en trevlig helg kram Farmor.

Anna-Karin sa...

Ja, det hade gått alldeles förträffligt bra! Oscar har fortsatt varit på fint humör i dag också!
// Anna-Karin