fredag 27 juli 2007

Borta bra men hemma bäst

...och det höll Oscar med om verkar det som!
Hur nöjd som helst hemma i mamma o pappas soffa.
=)


6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken söt liten person, vad liten han ser ut på bilderna. Man glömmer så fort att de är så här små när de föds... Vad kul att få följa Oscar på det här sättet. Jag är helt ovan med detta bloggande, men det verkar vara en smart grej att låta andra vara delaktiga i hans utveckling och liv. Svårt att säga så här tidigt vem Oscar är lik, men det lutar åt Patrik än så länge. Vi får väl se om AK knappar in på försprånget längre fram!

Om ni undrar varför jag heter Rejnö nu helt plötsligt så är det pga att vi gifte oss igår!

Sköt om er och vila mycket. Vi vill gärna träffa Oscar (och er) senare i sommar/höst.

Många kramar fru Lina Rejnö (fd Darmell)

Patrik Ekström sa...

WOOW!!
STORT Grattis till er båda!!!
Det var jätte kul att vakna upp i morse o kolla bloggen efter nya spännande kommentar (kanske speciellt nu med syrran på andra sidan jorden - hon skriver ju en del här) och så får man se denna nyheten!! Jätte grattis som sagt, vi blev båda super glada för er skull!

Ja, Oscar ja... visst är han liten, rätt coolt faktiskt! =)

Vi kom liksom igång med det här "mobilbloggandet" lite, det är rätt kul sätt att dela med oss av våra liv just nu till vänner och släkt över hela världen. Dessutom är det väldigt enkelt, vi tar helt enkelt kort med våra 3G mobiler, o sen skickar man bara upp bilden på direkten till bloggen på nätet - precis som man skickar ett MMS ungefär, mycket smidigt! och sen är det ju som sagt så kul att läsa alla kommentarer och kommunicera på det viset.

Än en gång, ett STORT grattis till Lina och Gustav Rejnö! Hälsa småttingarna!

/Patrik, AK & Oscar

Anonym sa...

Hej!
Supergrattis, vilken sötnos!!!!!! Jag blev så rörd att det kom en liten tår. Va snabbt ni var hemma, det verkar som om allt har gått galant.
Vi tänker på er och Edith hälsar att lillepinnen ska vara snäll mot mamma och pappa så här i början, sedan kan han börja busa med dem.
Många varma kramar från Lotta, Daniel och Edith

Patrik Ekström sa...

Hej Lotta, Daniel o Edith!

Va kul att ni har hittat hit! (jag såg även att ni kikat på syrrans o Mickes resedagbok). Visst är det coolt att man kan följa med i varandras liv fast man är på andra sidan jorden!

Vi kan i alla fall hälsa tillbaka att allt har gått kanon, och att lillepinnen är hur snäll som helst mot oss - inga problem (även om han verkligen gillar att käka... mycket.... OFTA!)
=)

Ha det superbra, vi hörs!
Kram!

Patrik, AK & Oscar

Anonym sa...

Stort Grattis från oss! Äntligen har vi kommit till civilisationen och har kunnat se bilder och läsa på er blogg. Oscar ser super-mysig ut och vilket härligt hår.

Sköt om er och många kramar från Sanna-Kaisa, Micke och Gustav

Patrik Ekström sa...

Hej på Er!
Jättekul att ni hittat hit! tack så mycket för hälsningen! (vi börjar nog bli smått beroende av våra bloggar nu)
=)

Oscar ser verkligen fram emot att få träffa er, och särskilt Gustav!
Ni får naturligtvis jättegärna komma förbi och hälsa på om ni är ute och kör nån dag! Jag antar att vi oxo kommer att ta nån runda ut till Värmdö o svänga förbi er inom kort.

Ha det så bra, så ses vi snart!
Kram,
Patrik & Oscar