torsdag 19 juli 2007

Bullbakande?!



Ja, som en vän till mig sa - om du får tråkigt eller så, så passa på och baka.
Men det är faktiskt inte hela sanningen... Det är faktiskt så att den vännen ska komma upp och hälsa på i eftermiddag, så då kan man ju chocka med detta... (jag är inte direkt känd för mina gastronomiska kunskaper - så chockade kanske de blir ) Vet ej hur detta kommer sluta, och smaka... det återstår att se ... :)
A-K

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken super fin blogg som du har skapat AK!!!

Jatte kul att "pa avstand" kunna folja med lite i utvecklingen av graviditeten och din vardag! Vi kanner oss laskigt utanfor lillepinnens och er utveckling annars..

Dock har jag en invandning mot det som du publicerat i din blogg! Du ar faktiskt vida kand for dina gastronomiska kunskaper, ingen annan bakar sa goda kakor som du, och ingen annan ger sig overhuvudtaget pa att baka "smakakor" i den utstrackning som du gor!

Ta hand om er allihopa och passa pa att njuta lite av "pensionarslunken". Vi saknar er massor och langtar efter er alla tre!

Stor kram fran ett lite kylslaget Uruguay!

Lovis o Svante sa...

Hej AK o lillepinnen, fin blogg och att du inte skulle kunna baka tror jag inte ett dugg på. Min pappa har skapat en blogg för mig: http://lovisblogg.blogspot.com/

Anna-Karin sa...

Hej på Er!
Vad kul att få lite kommentarer på bloggen!

Först till dig Linda (och Micke) så är det ju extra kul att ni nu kan följa vardagslunken här hemma... Å andra sidan tycker jag att det kan vara en uppmaning till er att njuta extra mycket av resandet... Vi finns kvar här sen också :)

Vad gäller bakandet så visst, kakor har det ju blivit en och annan men jag tog det nu till en högre nivå : Kanelbullar är inte att leka med kan jag säga :). Men det finns nog en och annan kaka och bulle på vänt när ni kommer hem. Men som sagt njut nu och upplev allt härligt åt oss också!

Till Lilla Lovis; jag blev väldigt glad att höra från dig! Din pappa har verkligen gjort en fin blogg till dig! Jag är säker på att den kommer att följas flitigt härifrån.
Jag har hört att livet flyter på ganska behagligt, om än att du har lite nattaktiviteter för dig... Hoppas Anneli och Daniel mår bra ändå! Vi lär snart få känna på samma...

Ha så bra!
Kram A-K