torsdag 26 juli 2007

Oscar 23h


'Min första dag har jag inte gjort annat än sovit!, säger Oscar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Han verkar bras pa sin faster Linda som ocksa gillar att vila! Vi foljer era bloggar med stor iver har pa andra sidan jorden, tyvarr tycks dock inte sms funka langre.. jag fick ingen info om vad som hade skett (fodseln) via mobilen, och jag har heller inte fatt nagra svar pa de sms som jag har skickat de senaste dagarna.. det var en ren slump att jag gick in och kollade bloggarna igar och fick se vad som hade hant!!! Och vilken handelse sen...!!!

Ringer imorgon nar ni kanske kommit hem! Stor argentinakram!

Anonym sa...

Vilken ståtlig frilla, på lillepinnen alltså....:) Din är inte heller så tokig, det är inte det. Men jämför den tjocka skruden med mitt patetiska fjun och jag kan inget annat än att vara avundsjuk!;) KRAM/Lina

Anonym sa...

Jättestort grattis till er och lilla Oscar. Det är skönt att höra att allt gick bra och att ni har hittat hem. Han är supersöt och just nu så lutar det åt att han är som mest lik Patrik.
För att ha sovit få timmar så ser du faktiskt superpigg ut Anna-Karin! Det blir bättre med sömn och med tiden så har man hittat en rutin men så vips så ändrar dom sina vanor. Det är bara att hålla i sig och försöka hänga med.
Livet blir knappast långtråkigt med barn.
Hör av er när ni känner att det har lugnat ner sig och ni känner för att träffas. Vi finns alltid här för er.
Stora kramar från Jenny, Jason, Hailey och Nova.

Anna-Karin sa...

Hej på er alla!
Det är fantastiskt roligt att läsa era kommentarer!
Jag (a-k) kan inte riktigt fatta att vi nu har en så fin kille här bredvid oss... visst är frillan fin!

Jenny det känns som jag har hört dig och Camilla berätta någon gång, att man hinner liksom inte med, dagen går så fort. Jag förstår hur det känns nu.. he he...

Jag uppskattar verkligen som sagt allt fina stöd och kommentarer - jag blir så glad att höra från er!
Kram