torsdag 3 januari 2008

Lek med julklappar...


















Ja hej igen...


Ja det har varit lite dåligt med bloggandet över jul och nyårshelgen kan erkännas... Det är ju kul att vi skapar lite "abstinens"...

Ja, här har snön och vintern(?) kommit under natten. Håller med att det var nog tur att vi inte skulle ut och fara i dag i alla fall!! Roligt från kommentar från mormor också. Skönt att Hjo resan tur och retur gick bra igår!

Ja som sagt under blogguppehållet har vi faktiskt varit och vägt in Oscar också... Detta är 1 vecka "gamla" mått/vikt:


Vikt: 7560 g (+ 440 g)

Längd; 67.5 cm (+ 2.5 cm)


Dessutom fick Oscar sin andra vaccinationsspruteomgång. Denna gång reagerade O. med feber och var lite off i några dagar faktiskt...

Hade tänkt att gå till öppna förskolan idag, men det är inget lockande väder så vi skippar det och ser fram emot middag hemma hos Linda och Mikael. Därefter försvinner vi på bio och barnvaktarna tar vid. Trevligt!

Hej hopp! // Anna-Karin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja nu ser Oskar verkligen gullig ut o helnöjd m alla jul-lekepyken, vi får väl hoppas att han beåller samma min i kväll hos barnvaktarna och att det blir en lyckad biokväll.
Hälsn. Faffar

Anonym sa...

Hej AK o Oscar ,tack försenast o god fortsätning på nya året .Vi har väldigt kallt blåser mycket 2 minus har gått lilla rundan kunde inte mer. Hälsa till Mormor o Morfar när ni hälsa på.Hoppas att ni fick en trevlig kväll i går.Kram Farmor.