onsdag 1 augusti 2007

Oscar 1 vecka idag!

Detta ville familjen fira med ett litet besök på "kvarterskrogen"!

Ja att 1 vecka kan vara så omvälvande som denna kanske var svårt att tänka sig innan Oscar klev in i världen!
Jag ( A-K ) är förundrad över hur så mycket tid bara kan försvinna under en dag. Just nu är Oscar ett väldigt hungrigt barn - så det innebär att jag är mest stillasittande i vår soffa och försöker exvis fördriva tiden nattetid genom att titta på oändligt mycket härliga serier/dokumentärer - typ gamla McGyver, Familjen Kennedys förbannelse osv osv... Men nu i natt hör och häpna så fick jag sova hela 4 timmar...

Ja, annars är det ju väldigt fantastiskt att vår lille Oscar är här nu, det blir en riktig "crush" man har och ibland påminner Patrik mig att jag"bara" suttit och tittat på honom i flera minuter och typ missat något annan viktigt information.... Simultankapaciet är helt klart nedsatt nu... hehe...

Imorgon är det en stor dag då Oscar får besök av kusinerna Märta, Elsa och Clara med sina föräldrar samt att senare på kvällen kommer Faster Linda och Uncle Mike hem från sin långresa. Så förhoppningsvis får man lite sömn inatt! (Märker att jag ständigt återkommer till detta ämne... hmm... viktigt för vissa tydligen)

Nej nu ska jag åter till bestyren...
Ha så gott
Kram // A-K






















2 kommentarer:

Lovis o Svante sa...

Hej Oscars mamma!
Kul att veta att det finns fler som följer natt-såporna. Lovis tycker att hennes föräldrar bör följa de allra tidigaste morgon-nyheterna, därför anser hon att det är ytterst lämpligt att vara hel-speedad vid 5-snåret.

Ha det så dejligt, Lovis ser fram emot att träffa sin potentielle boyfriend!
/ Anneli & Lovis

Anonym sa...

Hej hej Anneli och Lovis!
Ja, det är skönt att veta - kan jag sända en tanke till er nattetid.

Oscar har i natt varit vaken lite väl mycket, så jag (A-K) känner mig lite lagom fräsch... Men men... det är bara att ladda om batterierna när tillfälle ges.

Jag tror Oscar oxå ser fram emot att träffa Lovis.

Ha så gott! // A-K och Oscar.