fredag 28 september 2007

Träning ger färdighet...( och andra floskler vi minns)

Ja, vi ligger i hårdträning Oscar och jag. Sist vi var hos BVC-tanten fick Oscar visa upp sina färdigheter i att lyfta huvudet... Det gick med viss möda. Vi har inte legat i hårdträning innan, för Oscar visade redan efter 1 min när han låg på mitt bröst efter födelsen att han kunde detta - han bara lyfte upp huvudet och stirrade rakt på en... det var visst ovanligt. Men med ökad vikt så det är klart blir det ju tyngre med detta moment... Så därför har vi tränat detta och nu ger det resulat... :)
Igår var jag ute på galej... Det var kul att träffa arbetskamrateran igen. Tyvärr hinner man ju inte prata med alla - och därför får det nog snart bli en tur till jobbet. Får väl ta med guldklimpen och visa upp oxå :).
Idag har jag fått lite nedslående svar vad gäller förskoleplats för Oscars del här i Frösunda... På ett ställe var det 350 barn som stod i kö... HUA. Ska ändå på studiebesök på måndag på ett ställe. Nya intryck, nya verksamheter som man ska sätta sig in i som förälder (känns fortfarande lite konstigt att se sig själv som förälder, men så är det visst nu :) )
Trevlig helg!
Anna-Karin


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej på er!
Kul att se och läsa att allt är bra med er! Spännade med allt som händer helt enkelt. Det är nog som du skriver en annan värld att bli förälder, men det tar man nog...
Här nere är allt bara bra. Vi börjar få ordning lite i huset, vilket känns bra.
Ha de gott! Kram Ulrika

Anonym sa...

hej oscar!
Farmor o Farfar surfar för första gången. Va kul. Ha det så bra.

Anonym sa...

Hej.

Nu är det de blivande gudföräldrarna som skriver och hälsar till farmmor och farfar genom lille Oscars blogg. Hoppas ni har det fint där ute i cyber-rymden. Kram på er.

Anonym sa...

Hej Allesammans... vilken IT familj!!
=))

Ha det så bra och glöm inte att följa våra äventyr på bloggarna.

Kram!

//Patrik

Anna-Karin sa...

Hej på er allihopa!
Kul att farföräldrarna är i gång med bloggandet oxå!

Ullis kul att höra ifrån dig! Hoppas allt bra med dig! Det låter spännande med hus, det är väl oxå en "livsomställning". Vi får höras!
Kram
Anna-Karin