fredag 26 oktober 2007

Nya upptåg i veckan...

Ja tänk att det redan är fredag!
Vi har haft fullt upp i veckan. Oscar "fyllde" ju 3 mån igår. Då var vi hos BVC och Oscar fick 2 vaccinationssprutor och så var det sedvanlig "invägning" och längdtagning...
Oscars nya mått är nu:
Längd: 62.5 cm
Vikt: 6600
Huvudomfång 40.2
Dessa mått ligger på en kurva över "normalkurvan" - men han håller sig på den kurvan perfekt. Vi fick lite tips och råd om Oscars kolik, sovvanor och lite smått och gott.
På eftermiddagen åkte vi in till stan och träffade Jennie och kompisen Alva som är 5 veckor. Vi åkte buss ut till Rosendals trädgård och åt lunch och gick en långpromenad tillbaka till stan. På kvällen hade vi blivit bjudna till Jennie och Jocke på mat. Vi hade en jätte trevlig kväll med en god exotisk quinoasallad! Patrik och jag reflekterade chockat över hur stor Oscar var i förhållande till Alva, det är så svårt att redan nu komma ihåg att han var så liten. Alva kändes som en liten fjäder i när man höll henne jämfört med Oscar.
I dag fredag har jag och Oscar träffat en mamma och hennes son ifrån föräldragruppen; Anneli (mamman) och Noel (sonen). De bor här i närheten. Vi gick "Hagaparksrundan" - mycket trevligt med sällskap - då försvinner tiden ännu mera. Nu på eftermiddagen kom mina föräldrar upp hit. De ska sova över här i natt - men ska gå på Benny Andersssons Orkester i globen och lyssna / dansa till det. De var bara här en kort stund och hämtade nyckeln så att de kommer in i natt. Nu är det ombytta roller från när man själv var hemmaboende och ute och rände på nätterna ;)
Ha en trevlig helg!
Kram // Anna-Karin



1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Oscar m.familj!
Det var ju mycket kul ni har hittat på.Vi blir ju avundsjuka på mormor o. morfar som skulle svirai Globen.Hälsa dom så gott ifrån Skåningarna. Det var ju synd de inte kunde komma i somras.Vi får hoppas på nästa sommar.
Önskar er alla en trevlig helg.
Anna o Stig.